Nyhetsbrev Näringsliv och tillväxt

Med vårt digitala nyhetsbrev får du ta del av intressanta nyheter som rör näringslivet i Växjö kommun. Vi skickar ut nyhetsbrevet cirka tio gånger per år. Det senaste nyhetsbrevet finns alltid tillgängligt på den här sidan.

Läs senaste numret av Näringsliv och tillväxt (maj) Länk till annan webbplats.

Prenumerera på Näringsliv och tillväxt

Du kan prenumerera på nyhetsbrevet. Det gör du genom att lämna din e-postadress i formuläret nedan. Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att avregistrera dig. Då raderas dina uppgifter hos oss.

Integritetspolicy

För att prenumerationen ska fungera sparar vi dina personuppgifter. Det är din mailaadress som sparas, den som du själv angivet vid prenumerationen. Inga övriga uppgifter finns sparade. Om du inte vill att vi ska spara dessa uppgifter har du när som helt möjlighet att maila naringsliv@vaxjo.se och begära att avsluta av prenumerationen, då stryker vi alla uppgifter. Du kan också på utsänt nyhetsbrev längst ned på sidan begära avslut av din prenumeration, då stryks också alla uppgifter.

Vi tillämpar alltid gällande personuppgiftslagstiftning när vi behandlar dina personuppgifter. Syftet med personuppgiftsbehandlingen är för att du ska få det begärda Nyhetsbrevet från näringslivskontoret på Växjö kommun. Dina personuppgifter kommer att sparas så länge som du själv väljer att vara prenumerant och som kommunen kan ha en skyldighet att arkivera dem enligt lag och kommunala bestämmelser.

Du har rätt till information om när och hur dina personuppgifter behandlas. Du har även rätt att få dina uppgifter rättade och raderade under din prenumeration. Du har även rätt att begära information om vilka personuppgifter som behandlas om dig, ett så kallat registerutdrag.

Personuppgiftsansvarig för behandlingen är Växjö kommun. För att utöva dina rättigheter och exempelvis begära ett registerutdrag kan du vända dig till Näringslivsavdelningen på Växjö kommun genom att ringa 0470-410 00 eller skicka e-post till naringsliv@vaxjo.se

Växjö kommun har även ett dataskyddsombud som du kan vända dig till genom att ringa 0470-410 00 eller skicka e-post till dataskyddsombud@vaxjo.se

Om du är missnöjd med vår hantering av dina personuppgifter kan du klaga hos tillsynsmyndigheten Datainspektionen.

Hos Datainspektionen hittar du även mer information om bland annat dataskyddsförordningen och dina rättigheter.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 16 juni 2021
Jobb och företag